Ulei esential de Ylang Ylang (cananga odorata), organic Eco Cosmetics

Marca Eco CosmeticsEco Cosmetics
Disponibilitate În stoc
  • Ylang Ylang
  • 10 ml
Preț: 53.00 53.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări despre produs?
0741 098 822

Specificaţii

Eco Cosmetics

Aroma dulce, intensă, exotică, ameliorează depresia, gelozia, frustrarea, ajută în frigiditate sau impotență. În compoziţii cosmetice recomnadat pentru reglarea secreției de sebum. Stimulează creşterea părului.

Floarea florilor, ylang-ylang emană un parfum dulce, exotic, deosebit, cu proprietăți antidepresive, afrodisiace, euforizante. Datorită efectului sedativ și calmant asupra sistemului nervos favorizând relaxarea, este un veritabil leac pentru reducerea dificultăților sexuale cauzate de stres, anxietate, stări tensionate. Este probat și recomandat în tratamentul impotenței și frigidității.

Pe plan psihologic, alături de proprietățile descrise mai sus, uleiul esențial ascute simțurile și ameliorează, frica, gelozia, mania și frustrările. Uleiul esențial este unul foarte senzual pentru momente intime.

Se recomandă o dozare atentă a uleiului esențial de ylang-ylang deoarece aroma dulce și puternică poate provoca dureri de cap sau greață.

PROPRIETĂŢI:

- antidepresant
- afrodisiac
- hipotensiv
- regulator seboreic
- tonifiant al pielii
- echilibrant
- sedativ nervos
- stimulant circulator

RECOMANDAT PENTRU:

- calmarea pielii sensibile
- echilibrarea tenului mixt
- echilibrarea secreției de sebum
- efectul stimulativ asupra scalpului, promovând creșterea părului
- aromaterapie în hipertensiune arterială
- ameliorarea emoţiilor
- condiţiile de nevrozitate, palpitații
- aromaterapie și masaj pentru ameliorarea impotenței sau frigidității
- libidou scăzut

INGREDIENTE: ulei esenţial de ylang-ylang (cananga odorata) organic, din agricultura ecologica fara pesticide, erbicide, fertilizatori. Tara de provenienta: Madagascar. Produs in Germania, prin metoda la aburi. 
Aroma: dulce, intensă, florală, exotică

Ca parfum se potriveşte cu: bergamotă, ghimbir, grapefruit, neroli, palmarosa, patchouli, lemn de santal, vetiver.
UTILIZARE:

ca ingredient în creme și loțiuni dedicate tenului mixt, în concentrație de 1%
inclus în creme și loțiuni pentru reglarea secreției de sebum indiferent de tipul de piele, în concentrație de 1-2%
ca ingredient în măști pentru tenul uscat, sensibil, alături de alte ingrediente naturale specifice, în concentrație de 1-2%
ca parfumant în cosmetice și crearea de parfumuri exotice, romantice, 2-3%
ca ingredient inclus în unguent pentru masarea scalpului, 2%
inclus într-un ulei vegetal, de cocos de exemplu, pentru masaj sedativ sau senzual, 1-2%
în apa de baie câteva picături pentru o atmosferă romantică, pentru reducerea stărilor tensionate și de anxietate
în candelă sau vaporizatoare pentru asigurarea unei ambianțe favorizante persoanelor cu probleme sexuale, libidou scăzut, frustrate sau cu hipertensiune arterială

PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

DATE DE SIGURANŢĂ: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; este recomandat cu extremă moderație în sarcină şi alăptare
se recomandă o dozare atentă deoarece aroma dulce și puternică poate provoca dureri de cap sau greață; non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare; nu lăsați la îndemâna copiilor; uz extern!

Produse asemănătoare